familiesirkus.no

 • BUY THE BOOK!

  Click on the image to buy the book

Montessoriskoler gjør læring gøy!

6. september, 2011 · 3 kommentarer · Uncategorized

En liten film som på en morsom måte får frem hva Montessoripedagogikk er. Film gir en god en fremstilling av hva montessoripedagogikken er, men den er litt svart hvit i forhold andre skolestystemer. Flimen er laget i USA, og der er den offentlig skolen en del forskjellig fra den norske skolen.

Du kan besøke skolen vår her om du er mer nysgjerrig.

Stikkord:

3 kommentarer så langt ↓

 • Kjellrun

  Hei begge to! Kanskje ein litt svart-kvit-presentasjon av skuletypar? Eg har ingenting negativt å seie om Montesorri-pedagogikk, men eg føler nok at dei som presenterer den offentlege skulen i denne videosnutten heng litt att i fortida. Mykje av dei same hands on-oppgåvene blir gitt i denne skulentypen òg, og lærarar bruker mykje av tida si til å utvikle spanande materiell som skal inspirere og motivere. Her er det både ta, sjå, føle, skape og å bruke seg sjølv. Så kanskje ein litt meir nyansert presentasjon hadde vore meir truverdig…
  Elles liker eg å ta ein tur innom familiesirkuset og kjem til å kjøpe boka dykkar :-) Har de eit forlag i ryggen eller satsar de på å gje den ut sjølve?

 • mette

  Hei eg synes dokke har veldig bra blogg, og lika den veldig gøy.

  Og gleda meg til dokke kommer til helga.

  Mette

 • mette

  Eg mente godt

  hehe

  Mette<3

Legg igjen en kommentar